Početna » Autoplin » Autoplin komponente-općenito

Započni novu temu Odgovori
Autor/ica Poruka
PostPostano: 11 ožu 2009 14:21

Autoplin junior
Autoplin junior

Pozdrav,

trazio sam po forumu ali nisam uspio pronaci podatke vezane za LOVATO.

Zanimaju me vijci za podešavanje, na njemu postoji veliki plastični sive boje, te mesingani, koji stoji okomito i nalazi se tik uz izlaz vode iz isparivača !

Molim ako netko može dati pojašnjenje koji služi za regulaciju ler gasa a koji za protok plina na povišenim okretajima ?

Ovo pitam iz razloga jer imam 2 isparivača na autu ( motor od 300 ks ), a po micanjem bilo kojeg od tih vijaka ne primjecujem nikakvu promjenu ?!

Hvala

http://www.cro-tuning.com

Vrh  
Odgovori 
PostPostano: 20 lip 2009 12:19

Site Admin
Site Admin

Automobil koji vozite: Opel Vectra 2.0 i, 85 kw, 1995 god,305 000 km (01.02.2013)
Marka i vrsta plinske instalacije: Lovato direktno ubrizgavanje...do sada sam na plinu prešao 200000 km, a imam u planu jos 10x toliko...:)
Na ovaj problem sam upozorio dosta Lovato servisera, ali su se većina oglušila...nama ih u "javnosti" i ljudi s tim sustavom ne mogu dobiti kvalitetni "feed back" nigdje, osim kod njih samih...
Generalni uvoznik:
http://www.bil.hr/home.php/-5-0-0-1-Kontakt

Vrh  
Odgovori 
PostPostano: 12 pro 2009 23:22

Novi Korisnik
Novi Korisnik

Automobil koji vozite: BMW
Na velikom sivom reguliras "lergas", a sa mesinganim doradujes na fino.samo oprezno s njima.

Vrh  
Odgovori 
PostPostano: 26 kol 2010 10:18

Novi Korisnik
Novi Korisnik

Automobil koji vozite: hi
Podešava se na zagrejanom motoru, saug vraćen do kraja. Podigne se broj obrtaja i drži se konstatno na oko 3000 obrataja. Slavina izmedju isparivača i karburatora se zavrće dok broj obrtaja ne počne padati, zatim se odvrće dokle god rastu obrtaji, radi se polako, pomalo... Kad više nema dizanja obrtaja, znači vratilo se na oko 3000, ponovo polako zavrtati dok malo ne padne pa opet nazad dok se ne ustali broj obrtaja. Zatim se odvrne slavina za još četvrt kruga, ne više a nekad ne treba ni toliko.

Vrh  
Odgovori 

Započni novu temu Odgovori

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Forum(o)Bir:  

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.